Kuulumisia ja Uman terveystulokset

Blogin kirjoittelu onkin ollut jo pitempään taas tauolla, mutta nyt ainakin on mistä kirjoittaa! Uma nimittäin kävi eilen virallisissa luustotutkimuksissa ja saimme jo tänään Kennelliitosta viralliset tulokset. Polvet tutki eläinlääkäri itse jo eilen ja valitettavasti toinen polvi oli 1 eli tulokseksi tuli 0/1. Vakava tuo ei kuitenkaan eläinlääkärin mukaan ollut vaan lähes normaali. Muut tulokset olivatkin sitten oikein hyvät eli lonkat A/A ja kyynärät 0/0, kummastakaan eläinlääkäri ei löytänyt mitään moitittavaa joten oikein hyvät kintut kokonaisuudessaa. Silmät Umalta tutkitaan tammikuussa.

DSC_1793

Viivin kanssa olemme käyneet jonkin verran agilitykisoissa. Saimme myös ensimmäisen LUVA:n kakkosluokassa viime kisoissa. Yhteistyömme on pelittänyt nyt todella hyvin ja vauhtiakin on ollut radoilla mukavasti. Nyt joulun ajan pidämme luultavasti hieman taukoa treenaamisesta, mutta tammikuussa alamme jälleen treenaamaan ja kisaamaan. Myös näyttelyihin ajattelin molempia koiria ilmoittaa alkuvuodesta. Uman turkki ei ole nyt aivan parhaimmillaan, mutta jospa se pikkuhiljaa kasvattaisi pohjavillaa takaisin.

DSC_8018

DSC_0583

DSC_1713

Myös Viivin toinen pentu Äijä aiotaan terveystutkia lähiaikoina. Nyt kun ainakin Uman osalta sen terveystulokset vaikuttivat noinkin hyviltä, ajattelin alkaa etsimään ja kyselemään Viiville sopivaa urosta seuraavaa pentuetta varten. Muutama mukava ehdokas minulla jo olisikin mielessäni, mutta pitää kysellä uroksien omistajilta tahtoisivatko he antaa urostaan Viiville. Myös jalostustoimikunnalle aion ehdottaa uroksia, sillä tahdon tulevankin pentueen saavan jalostustoimikunnan hyväksynnän.

DSC_1783

 

Kommentoi