Pentusuunnitelmat

Seuraavat pentusuunnitelmat keväälle 2024

Kenneltoimintamme on ollut jonkin aikaa tauolla ja minulla on valitettavasti jäänyt vastamaatta monille, jotka ovat meiltä pentusuunnitelmista tiedustelleet. Suurimmat pahoittelut tästä! Arki kahden pienen lapsen ja kahden aktiivisen harrastuskoiran kanssa ovat olleet minulle raskasta ja kiireistä aikaa ja valitettavasti voimani eivät ole riittäneet oikein sähköpostien kirjoitteluun ja nettisivujen päivittämiseen.

Seuraavat pentusuunnitelmamme ajoittuvat keväälle 2024, jolloin olisi tarkoitus astuttaa sijoitusnarttuni Varpu. Etsin myös yhteistyökykyistä ja mielellään harrastavaa, aktiivista sijoituskotia narttupennulle, jonka olen aikeissa ostaa toisesta kennelistä. Pentueesta on tulossa suuri ja pennut syntyvät pian, joten mikäli narttupentuja tulee, tämä suunnitelma toteutuu. Pentueessa isänä on oma kasvattini ja emona paimensukuinen narttu. Molemmat vanhemmat ovat hyväluonteisia, aktiivisia harrastuskoiria.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita pentuja. Suomenlapinkoira on tällä hetkellä todella suosittu rotu ja kaikki asialliset kasvattajat saavat nyt hyvin paljon pentukyselyitä. Varauduthan siis, että hyvää pentua voi joutua odottamaan pitkään! Ethän tue tilannetta hyödyntäviä pentutehtailijoita ja rekisteröimättömiä pentuja myyviä kasvattajia.

Kuvannut Taru Vallius

Hallakedon pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröitynä ja useaan kertaan madotettuina. Mukaan uuteen kotiinsa pentu saa kattavan pentupakkauksen ja hoito-ohjeet. Pennun uuden omistajan liitän, niin halutessaan Lappalaiskoira ry:n jäseneksi vuodeksi. Kasvattajan tuki on voimassa koiran eliniän ajan ja neuvon ja autan mielelläni aina kaikissa tilanteissa. Pennut elävät alkutaipaleensa kasvattajan luona kotioloissa ihmisten keskellä, tottuen kaikkiin kodin ääniin ja arjen tilanteisiin. Pentuja totutetaan myös kodin ulkopuoliseen maailmaan ja mm. auton kyydissä matkustamiseen.

Mikäli olet kiinnostunut Hallakedon kennelin pennusta, kerrothan itsestäsi ja millaiseen kotiin ja käyttötarkoitukseen etsit pentua. Pelkkiin väri- ja hintatiedusteluihin jätän vastaamatta. Yhteyttä minuun voit ottaa sähköpostitse: anruntti@gmail.com tai puhelimitse: 0452346943.

Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Linkkejä