Pentusuunnitelmat

Ei pentusuunnitelmia juuri nyt

Kenneltoimintamme on ollut jonkin aikaa tauolla ja minulla on valitettavasti jäänyt vastamaatta monille, jotka ovat meiltä pentusuunnitelmista tiedustelleet. Suurimmat pahoittelut tästä! Arki pienen lapsen ja kahden aktiivisen harrastuskoiran kanssa ovat olleet minulle raskasta ja kiireistä aikaa ja valitettavasti voimani eivät ole riittäneet oikein sähköpostien kirjoitteluun ja nettisivujen päivittämiseen. Koimme myös raskaan menetyksen alkuvuodesta kun rakas Viivi-koiramme jouduttiin lopettamaan pitkittyneen sairastelun ja lopulta kunnon romahtamisen vuoksi.

Meillä oli suunnitteilla pentue koiralleni Umalle kesälle 2022, mutta jostain kumman syystä Umalle ei tullut tänä keväänä ollenkaan juoksua vaikka paljon juoksunmerkkejä oli huhti-toukokuussa. Umallekin on ehkä ollut hankalaa kun se menetti emonsa Viivin ja sen käytös on hieman muuttunut nyt kun siitä on tullut lauman vanhin ja ehkä tämä sekoitti jotenkin sen hormonitoimintaakin.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita pentuja. Suomenlapinkoira on tällä hetkellä todella suosittu rotu ja kaikki asialliset kasvattajat saavat nyt hyvin paljon pentukyselyitä. Varauduthan siis, että hyvää pentua voi joutua odottamaan pitkään! Ethän tue tilannetta hyödyntäviä pentutehtailijoita ja rekisteröimättömiä pentuja myyviä kasvattajia.

Kuvannut Taru Vallius

Hallakedon pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröitynä ja useaan kertaan madotettuina. Mukaan uuteen kotiinsa pentu saa kattavan pentupakkauksen ja hoito-ohjeet. Pennun uuden omistajan liitän, niin halutessaan Lappalaiskoira ry:n jäseneksi vuodeksi. Kasvattajan tuki on voimassa koiran eliniän ajan ja neuvon ja autan mielelläni aina kaikissa tilanteissa. Pennut elävät alkutaipaleensa kasvattajan luona kotioloissa ihmisten keskellä, tottuen kaikkiin kodin ääniin ja arjen tilanteisiin. Pentuja totutetaan myös kodin ulkopuoliseen maailmaan ja mm. auton kyydissä matkustamiseen.

Mikäli olet kiinnostunut Hallakedon kennelin pennusta, kerrothan itsestäsi ja millaiseen kotiin ja käyttötarkoitukseen etsit pentua. Pelkkiin väri- ja hintatiedusteluihin jätän vastaamatta. Yhteyttä minuun voit ottaa sähköpostitse: anruntti@gmail.com tai puhelimitse: 0452346943.

Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Linkkejä