Pentusuunnitelmat

Pentuja suunnitteilla Umalle kesälle 2022

Kenneltoimintamme oli jonkin aikaa tauolla ja minulla on valitettavasti jäänyt vastamaatta monille, jotka ovat meiltä pentusuunnitelmista tiedustelleet. Suurimmat pahoittelut tästä! Saimme viime keväänä vauvan ja valitettavasti voimani eivät ole riittäneet oikein sähköpostien kirjoitteluun ja nettisivujen päivittämiseen. Koimme myös raskaan menetyksen alkuvuodesta kun rakas Viivi-koiramme jouduttiin lopettamaan pitkittyneen sairastelun ja lopulta kunnon romahtamisen vuoksi.

Nyt meillä on kuitenkin jälleen varovaisen toiveikkaita pentusuunnitelmia Umalle. Uma on aktiivinen ja vilkas harrastuskoira ja samoin nyt pentueen isäksi todennäköisesti valikoituva uros, joten etsimme mahdollisille pennuille tällä kertaa nyt ainoastaan harrastavia tai muuten todella aktiivisia koteja. Rauhallista kotikoiraa etsiville tämän pentueen pennut eivät ole sopiva vaihtoehto. Mikäli olet kiinnostunut pentueesta ja pystyisit tarjoamaan pennuille aktiivisen ja miellellään koiraharrastuksista kiinnostuneen kodin ja haluat myös teettää koiralle viralliset terveystutkimukset, ota minuun yhteyttä mielellään sähköpostitse tai laita viestiä fb-messengerissä tai vaikka Whatsappissa. Puhelimeen en aina ehdi vastaamaan töiden ja vauvanhoidon ja harrastusten takia.

Päivitän tänne lisätietoja tulevasta yhdistelmästä pian. Pentueen emosta voit lukea lisää täältä.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita pentuja. Suomenlapinkoira on tällä hetkellä todella suosittu rotu ja kaikki asialliset kasvattajat saavat nyt hyvin paljon pentukyselyitä. Varauduthan siis, että hyvää pentua voi joutua odottamaan pitkään! Ethän tue tilannetta hyödyntäviä pentutehtailijoita ja rekisteröimättömiä pentuja myyviä kasvattajia.

Kuvannut Taru Vallius

Hallakedon pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröitynä ja useaan kertaan madotettuina. Mukaan uuteen kotiinsa pentu saa kattavan pentupakkauksen ja hoito-ohjeet. Pennun uuden omistajan liitän, niin halutessaan Lappalaiskoira ry:n jäseneksi vuodeksi. Kasvattajan tuki on voimassa koiran eliniän ajan ja neuvon ja autan mielelläni aina kaikissa tilanteissa. Pennut elävät alkutaipaleensa kasvattajan luona kotioloissa ihmisten keskellä, tottuen kaikkiin kodin ääniin ja arjen tilanteisiin. Pentuja totutetaan myös kodin ulkopuoliseen maailmaan ja mm. auton kyydissä matkustamiseen.

Mikäli olet kiinnostunut Hallakedon kennelin pennusta, kerrothan itsestäsi ja millaiseen kotiin ja käyttötarkoitukseen etsit pentua. Pelkkiin väri- ja hintatiedusteluihin jätän vastaamatta. Yhteyttä minuun voit ottaa sähköpostitse: anruntti@gmail.com tai puhelimitse: 0452346943.

Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Linkkejä