Pentujen kuvia ja kuulumisia

Uman pojat voivat paksusti ja kasvavat hienosti. Uma hoitaa pentujaan todella hyvin. Myös Viivi saa välillä hieman osallistau pentujen hoitamiseen esimerkiksi puhdistamalla pentuja. Aivan alussa Uma ei päästänyt Viiviä kovin lähelle katsomaan pentujaan, mutta enää se ei ole yhtä tarkka asiasta. Viiviä pennut kiinnostaa kovasti ja se haluaisi tarkkailla ja hoitaa niitä kaiken aikaa.

Hande 2,5 vko

Kaikille pennuille on tiedossa todella mukavat ja hyvät kodit. Kaksi pojista jää Ouluun ja yksi olisi menossa pääkaupunkiseudulle. Vielä pentujen luonteissa ei näy kovin paljoa eroja, mutta Toivo vaikuttaisi olevan rauhallisin ja Kauko ja Hande vähän vauhdikkaampia. Kaikki pennut ovat aika hiljaisia, joskin ne opettelevat parhaillaan vähän haukkumaan välillä. Toivo pitää myös  hauskaa kurnuttavaa matalaa ääntä kun on nälkäinen. Pennut ovat kasvaneet hyvin ja tasaisesti ja kaikki opettelevat parhaillaan kävelemään haparoivin askelin.

Kauko 2,5 vko

Paljoa muuta meille ei tällä hetkellä kuulu kuin tätä pentuarjen pyörittämistä. Viivi on käynyt taas paljon reissaamassa kaverini mukana viikonloppuisin ja sijoitusnarttuni Minnin kanssa olen käynyt pari kertaa agilitytreeneissä tuuraamassa Minnin emäntää Mariaa kun hän ei ole itse päässyt. Minni alkaa olla oikein taitava ja vauhdikas. Minni ja Viivi menevät piakkoin silmä- ja polvitarkkeihin ja mikäli Minniltä ei löydy mitään vikaa niiden osalta niin sille olisi suunnitteillla pentue keväälle 2019.

Toivo 2,5 vko

Kommentoi