Näyttelyihin

Blogin päivitys on taas vähän jäänyt, mutta pitää toivoa, että tässä kesän myöten vähän aktivoituisin tässäkin. Huhtikuu on mennyt hieman muissa kiireissä, joten tämä kuukausi on mennyt kisoista tauolla ja seuraaviin agilitykisoihin menemme toukokuun puolella. Heti toukokuun alussa meillä on luvassa myös näyttelyt, joihin sekä Viivi, että Uma osallistuvat. Umallahan onkin ensimmäiset näyttelynsä tiedossa ja jännittääkin aika paljon mitä siellä Umasta sanotaan. Umahan on kyllä oikein nätti, mutta kyllä se on auttamatta vähän liian pieni kokoinen. Toivottavasti junnuluokassa annettaisiin hieman armoa, eikä sitä täysin tyrmättäisi. 🙂 Myös Viivillä on ollut pitkä tauko näyttelyistä, mutta odotan kyllä innolla sen osallistumista ja sen turkkikin alkaa olla jo aika kivassa kunnossa. Tuomarina meillä tuolla Oulaisten ryhmänäyttelyssä on Jari Fors. Viivi on käynyt kerran tällä tuomarilla ja onkin ihan mukavaa viedä Viivi uudestaan hänelle näytille.

10169288_10203574272059661_2093916031_n

Agilitykisoja näyttäisi olevan ensi kuussa enemmänkin ja myös muihinkin näyttelyihin ilmoitan varmaan molempia koiria. Ensimmäiset agilitykisat meillä näkyisi olevan jo heti näyttelyistä seuraavana viikonloppuna eli 9.5. kun matkaamme Kemiin kisaamaan. Myös tästä jo heti seuraavana viikonloppuna menemme todennäköisesti kisaamaan OKK:n kisoihin eli kiirettä pitää. Ajattelin myös kesäksi ilmoitella molempia koiria joillekin kursseille todennäköisesti Active Dogsille. Tällä hetkellä olemme olleet aika omatoimisia treenailijoita ja Umaakin olen nyt treenaillut vain lähinnä eräällä hallivuorolla itsekseni ja Viivin kanssa käymme Activella irtovuoroja ostamalla. Uman kanssa tahtoisin erityisesti treenailla nyt tokoa ja agilityn kanssa aloittaa kunnolla kunhan se täyttää vuoden ja voi alkaa ottaa hyppyjä. Agilityn alkaiden opettelu on alkanut sen kanssa oikein lupaavasti ja se onkin kyllä todella nopea ja innokas lajissa.

Vilkas kesä on siis ainakin näillä näkymin tiedossa! Lisäksi odottelen jo innolla sitä, että Uma olisi tarpeeksi vanha virallisia terveystarkastuksia varten. Myös Uman veli Äijä aiotaan terveystutkia. Mikäli pentujen tulokset osoittautuvat hyviksi, niin seuraava homma olisi alkaa suunnittelemaan Viivin seuraavaa pentuetta ja etsimään sille sopivaa urosta. Olen suunnitellut, että Viivi astutettaisiin ensi talvena kevät talvella, jolloin mahdollinen pentue syntyisi keväällä. Jännittävää on!

10941379_10205925269993140_3174680726638800423_n

Kommentoi