Kisasuunnitelmia

Olemme viettäneet pientä taukoa kisaamisesta ja treenamisesta Viivin kanssa Viivin juoksujen ajan. Nyt juoksut ovat kuitenkin loppuneet ja agilityn treenaus jatkuu entiseen iloiseen malliin. Kisojakin on tiedossa joista ensimmäiset ovat jo ensi sunnuntaina. Menemme viivin kanssa OKK:n kisoissa kolme rataa, kaksi agilityrataa ja yhden hyppyradan. Kävimme maanantaina treenaamassa Active Dogilla ja hyvinhän se sujui ainakin viivin psalta, mitä nyt itselleni oli muutamia melko vaikeitakin ohjauksia radalla, mutta Viivi voiti hienosti homman kotiin. Perjantaina menemme Viivin ja Uman kanssa OKK:n hallille treenailemaan lappalaiskoiravuorolle, mukavaa päästä Umankin kanssa vähän ihmisten ilmoille. Olen ajatellut ilmoittaa sen lähiaikoina jollekkin pennuille sopivalle tokokurssille, jotta pääsisi sitäkin tosissaan pikkuhiljaa kouluttamaan.

Myös näyttelyistä käymisestä olen alkanut molempien kanssa haaveilemaan ja eiköhän sitä viimeistään kevään tullen molempien kanssa näyttelyihin suunnata. Viivikin on alkanut pikkuhiljaa kasvattelemaan turkkiaan takaisin joka tippui melko olemattomaksi pennutuksen jälkeen. aivan entisensä se ei toki vielä ole, mutta hiljaa hyvä tulee. Uman turkki puolestaan on oikein komea. Sillä on tuuhea pentuturkki, joka on pikkuhiljaa alkanut vaihtumaan aikuisen karvaan joka sekin vaikuttaa oikein laadukkaalta. Myös Uman veljelle Äijälle on kasvanut oikein komea turkki Kilpisjärvellä.

DSC_7538DSC_7489

Otin yhtenä päivänä kameran mukaan lenkille ja pitihän se vähän seisottaakkin tyttöjä, että sai ajankohtaisia rakennekuvia. Nättejä ne on molemmat vaikka ovatkin hieman eri tyyppisiä. Uman rakenteessa on aika paljon samaa näköä kuin sen isällä Uulalla. Naamatkin molemmilla on oikein nätit:

DSC_7427 DSC_7482 DSC_7562-001

Kommentoi